terug naar boven

Vanaf maart veel toegankelijker voor klimmers bij Block013

Vanaf 3 maart ben ik niet alleen klimmend te vinden bij Boulderhal Block013, maar ook masserend! Je kunt voortaan een afspraak maken voor een behandeling. Ben je lid van Block013? Dan heb jij het voordeel dat je bij je eerste afspraak bij mij de eerste 15 minuten van de massagebehandeling gratis krijgt. Een afspraak maak je door je in te schrijven bij de balie van Block013, of door even te bellen naar: 013 590 2008

Ken je mij niet ergens van?

Misschien heb je 25 of 28 januari wel bij mij op tafel gelegen bij Block013. Ik gaf gratis proefmassages om jullie kennis te laten maken met massagetherapie en met mij als masseur. Ik vond dat super leuk om te doen en jullie waren enthousiast! Er werd zelfs gevraagd of ik niet vaker bij Block013 te vinden was. Het is natuurlijk ideaal als je een afspraak kan maken voor een behandeling, gelijk na je training, dus hier heb ik het met de jongens van Block013 over gehad.

Wanneer dan?

Ik ben om de week op vrijdag beschikbaar bij Block013 en begin daar 3 maart mee. Bij de balie vind je de inschrijflijst. Schrijf daar je naam bij de gewenste tijd. Je kunt ook even naar Block013 bellen: 013 590 2008

Kennismakingsvoordeel

Nieuwe klanten van mijn praktijk krijgen de eerste 15 minuten van hun massagebehandeling gratis! Zo kun je rustig kennis maken met mij en weet je waar je aan toe bent.

Je bent een klimmer

Misschien 1 keer per week, of maandelijks. Misschien ben je zelfs wel 2 tot 4 keer in de week bij Block013 te vinden. Ongeacht de frequentie van je training blijft het feit dat je lichaam het flink te voorduren krijgt. Je maakt explosieve bewegingen en gaat tot het gaatje om de route te toppen. Ik zorg ervoor dat alle betrokken weefsels (spieren, gewrichten, bindweefsel) goed doorbloed raken en soepeler worden. Loop je bij een fysio vanwege blessures? Geen probleem, een therapeutische massage werkt perfect als verlengstuk van de fysio.

Voorkomen is beter dan.. je weet wel

Geen lichamelijke klachten? Top! Dat wil je graag zo houden. Zeker wanneer je je intensiteit van je training op gaat bouwen is het belangrijk dat je lichaam zich in goede omstandigheden begeeft. Dat wil zeggen; Soepele gewrichten, ontspannen spieren (zonder al te veel spierknopen), en een goede doorbloeding. Bovendien zorgt een stevige massage na de training voor een sneller spierherstel zodat je minder last krijgt van spierpijn.

Vertel me meer!

Wil je een afspraak maken voor 60 minuten? Stuur dan een mail naar keshia@krachtzorg.com

Wil je op de hoogte blijven van informatie en acties? Like dan mijn Facebookpagina