terug naar boven

Het Krachtpakket

Wat als je een traject in kan gaan met mij, om na 5 op maat gemaakte behandelingen, al een duidelijke vermindering van rug, nek- en schouderklachten te ervaren? Hoe zou dat voor jou uitpakken? Kan je weer je favoriete sport beoefenen zonder klachten? Hoef je niet meer na een lange werkdag de rest van de dag met pijn op de bank te zitten? Kan je weer ravotten met je kids? Kan je weer de hele nacht los gaan bij je favoriete dansfeestjes?

Je wil de dingen doen waar jij gelukkig van wordt, zonder lichamelijke klachten.

Ben jij dit?

  • Je hebt rug, nek- en/of schouderklachten.
  • Je hebt een traject achter de rug bij een fysiotherapeut, of zit daar middenin. Ondanks dat ervaar je geen vermindering van klachten of keren de klachten steeds weer terug
  • Je bent bij de huisarts geweest met je klacht maar die kan jou niet meer verder helpen.
  • Je hebt momenteel géén specifieke blessures (meer) in de vorm van gescheurde banden/pezen van gewrichten en/of botbreuken.
  • Je hebt géén osteoporose.
  • Je bent bereid om een commitment aan te gaan om samen met mij tot de kern van jouw klachten te komen en daar een passend behandeltraject voor te creëren.

Het Krachtpakket

We gaan een traject in van 5 behandelingen. Dit betekent dat we elkaar 1 á 2 keer per week zullen zien. Elke behandeling duurt 60 minuten. De eerste behandeling bestaat uit een intakegesprek. Hierin bespreken we wat je klachten zijn, hoe jouw gemiddelde week eruit ziet en wat je bereikt wil hebben aan het eind van het traject. Dan zal ik een lichamelijk onderzoek toepassen waardoor ik duidelijk in kaart krijg welke structuren van jouw lichaam betrokken zijn bij de klachten. Het behandeltraject wordt samengesteld en ik ga direct aan de slag met de eerste therapeutische massagebehandeling.

In de 2de, 3de en 4de behandeling passen we de behandelingen verder toe en bespreken we steeds van te voren even hoe het gaat.

De 5de behandeling zal bestaan uit het evalueren van de klachten en het onderzoeken van de betrokken structuren van het lichaam. Op dit moment moet er een duidelijke verbetering zijn.

Daarna kan er gekozen worden voor een afbouwtraject of een maandelijks onderhoudsbehandeling om je lichaam optimaal te houden en toekomstige blessures en/of overbelasting te voorkomen. Dit is uiteraard optioneel en geheel afhankelijk van jouw wensen en behoeften.

Het Krachtpakket voordeel

Jouw investering in het Krachtpakket is €240,-

Dat is een voordeel van €60,- dan wanneer je 5 losse massagebehandelingen boekt. Dit voordeel is alleen nog maar op het gebied van geld, want daarnaast gaan we met deze commitment veel krachtiger te werk om jouw klachten doelgericht te behandelen.

Wil je meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op via onderstaand contact formulier.