terug naar boven

Massagetherapie

Voor massages kun je bij Krachtzorg terecht. Ik ben gediplomeerd sport- en ontspanningsmasseur en massagetherapeut. Mijn praktijk bevindt zich op de volgende locatie:

Locatie: Praktijk Mensendieck
Korvelplein 197
Tilburg

Rondom de praktijk betaal je om te kunnen parkeren. Bij de Albert Heijn kan je gratis parkeren met een blauwe kaart. Let wel op de sluitingstijden want dan gaat ook het hek van de parkeerplaats dicht.

 

wolk

 

Hoofdpijn, rug, nek- en schouderklachten:

Een therapeutische behandeling helpt bij lichamelijke klachten. Wanneer er geen breuken, infecties of andere stoornissen in de anatomie te vinden zijn, kan een huisarts en/ of een ziekenhuis je vaak niet verder helpen. Ik ga samen met jou op zoek naar de kern van jouw klachten om vervolgens samen een behandelplan op maat op te stellen.

Vóór elke behandeling nemen we altijd even kort de tijd om te bespreken waar de pijn zit en hoe het met je gaat. Dit is gratis extra tijd die ik aan jou wil besteden om je op gepaste manier te helpen. Tijdens de behandeling masseer ik niet alleen de spieren maar leg ik ook de focus op het onderhuids bindweefsel, triggerpoints, de wervels en andere gewrichten. We vormen een behandelplan met de juiste ‘ingrediënten’ die passen bij jou en jouw klachten.

Tarieven:

Intake                                      € 0,00
Ik neem de tijd voor je die nodig is en we gaan direct aan de slag om je klachten aan te pakken met een massagebehandeling.

30 min                                    € 35,-
60 min                                    € 60,-

Rittenkaart 10x 30 min        € 315,-
Rittenkaart 10x 60 min        € 540,-

Krachtpakket € 240,-
5 Behandelingen voor de prijs van 4. Voor meer info ga naar Krachtpakket in het menu

Wat vinden klanten