terug naar boven

Proefmassages Boulderhal Block013 deel 1 vloog voorbij

Deel 1 van de gratis proefmassages bij Boulderhal Block013 zit erop. Zo’n avondje als gisteren vliegt voorbij voor mijn gevoel. De inschrijflijst was helemaal vol, dus ik heb een hoop mensen blij kunnen maken met een gratis 10-minuten massage en kennis kunnen laten maken met mij als massagetherapeute. Bij Block hadden ze hun kantoorruimte beschikbaar gesteld en ik nam mijn inklapbare massagetafel mee.

Wat me opviel was dat er veel klimmers maar weinig ervaring hebben met massages. Veel mensen hebben niet in de gaten hoe erg dit van belang is voor je spieren en gewrichten. Je nek en schouders krijgen het flink te voorduren tijdens het klimmen. De klimmers konden in 10 minuten tijd al merken wat een massagebehandeling kan doen. Ik heb ze met een kortingsbon op een 30-minuten massage, uitgenodigd een afspraak te maken bij mijn praktijk. Ook de klimmers die a.s. zaterdag voor een proefmassage bij mij op tafel komen liggen ga ik hier blij mee maken!

Er zijn nog plaatsten beschikbaar, dus wil je een gratis proefmassage van 10 minuten EN een kortingsbon voor een 30-minuten massagebehandeling? Bel dan naar Block013 om je in te laten schrijven. Tel: 013-590 2008

Share Button