terug naar boven

Massage: Klap erop of updaten

De opleiding massagetherapie heb ik met veel plezier gevolgd bij Myos Opleidingen. Daar kregen we les van een docent waar ik veel van heb geleerd op het gebied van massagetherapie. Hij leerde ons ook dat het belangrijk is dat je je cliënt uit kan leggen wat je doet en waarom je dat doet. Als je cliënt dit namelijk snapt, snapt hij ook waar zijn lichamelijke klachten vandaan komen en kan je samen tot een passende behandeling komen. Deze docent legt dit uit d.m.v. verschillende metaforen en dat maakt zijn lessen leuker en makkelijker te volgen. Laatst heeft hij een artikel geschreven over 1 van zijn metaforen. Deze wil ik graag met jullie delen, omdat het mij als massagetherapeute helpt wanneer jij snapt wat ik doe en waarom ik dat doe.
Klik hier om zijn artikel te lezen.

Share Button