terug naar boven

Gratis proefmassage nek en schouders Boulderhal Block013

Boulderen is 1 van mijn favorieten sporten, naast hardlopen, fitness en dansen. Elke week leef ik mezelf heerlijk uit bij Boulderhal Block013 in Tilburg. Ik vind het dan ook super leuk dat ik daar 25 en 28 januari GRATIS proefmassages mag gaan geven. Zo kunnen de klimmers kennis maken met mij als massagetherapeute zonder gelijk aan kosten of afspraken vast te zitten.

Boulderen is een explosieve klimsport waarbij de nek en schouders het flink te voorduren krijgen. Een goede massage na het boulderen gaat verzuring tegen, voorkomt blessures en helpt de spieren weer te ontspannen.

Bij Boulderhal Block013 kan je bij de balie naar de inschrijflijsten vragen.
Wanneer vinden de gratis proefmassages plaats:
– woensdag 25 januari tussen 19:15 en 22:00
én
– zaterdag 28 januari tussen 13:00 en 17:00

Adres:
Lovense Kanaaldijk 47

 

Share Button